Digitale kennismaking raadsleden

 • Algemeen
 • Op 11 mei nodigen we nieuwe raads- en statenleden van harte uit om actief deel te nemen aan het netwerk van Amsterdam Economic Board.

  Nina Tellegen, algemeen directeur, geeft deze ochtend een korte introductie over Amsterdam Economic Board.

  Je hoort meer over de urgente thema’s waar wij ons voor inzetten via onze programma’s en initiatieven. En hoe je hieraan kunt deelnemen als lid van een gemeenteraad of Provinciale Staten. Ook maken we nader kennis met elkaar. We splitsen op in breakoutrooms om door te praten over specifieke, concrete onderwerpen.

  Dit is een besloten event. Heb je interesse in deelname? Neem dan contact op met Marjan Schrama.

  Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

  Slimme, groene en gezonde Metropool van Morgen | Amsterdam Economic Board

  Achtergrondinformatie

  De Amsterdam Economic Board is hét netwerk van beslissers en veranderaars met wie je samenwerkt aan de Metropool van Morgen. Van bedrijven, gemeenten en provincies, tot kennis- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Van klein tot groot.

  We werken samen met honderden organisaties uit de Metropool Amsterdam. Partijen die bepalend zijn op weg naar een nieuwe economie: een economie waarin de mens centraal staat en groei, welzijn en milieu in balans zijn. Ook wel brede welvaart genoemd.

  We stimuleren samenwerking en versnellen innovatie die bijdraagt aan oplossingen voor de grootste maatschappelijke vraagstukken van nu en straks. Bruikbaar binnen en buiten onze metropool. Daarbij ligt onze focus op drie thema’s:

  • Een duurzame en gezonde leefomgeving
  • Waardevol werk voor iedereen
  • Verantwoorde inzet van data en technologie