Data zonder Pizza # 1 -> de 4 x 5.000 euro editie

 • Gezondheid
 • AMDS is terug met de beroemde Data plus Pizza-bijeenkomsten! Dat wil zeggen, onze meetings zijn online en zonder pizza, maar met de gebruikelijke uitstekende line-up!

  Deze editie bevat:
  Cardiologie Ziekenhuisopname Risicovoorspeller
  Olivier Witteman , Amsterdam UMC

  Gevolgd door pitches van de winnaars van onze seeding-subsidies.

  Op elke bijeenkomst bespreken we alles wat met medische data wetenschap te maken heeft. Denk hierbij aan interessante projecten, papers en de laatste ontwikkelingen. Hier ontmoeten artsen datawetenschappers en vice versa. Het is een geweldige kans om te leren, gelijkgestemde zorgprofessionals, onderzoekers en datawetenschappers te ontmoeten, feedback te krijgen op je eigen projecten en plezier te hebben.

  Je kan nog steeds onze 4 x 5.000 euro subsidies aanvragen!

  Amsterdam Medical Data Science start een nieuw initiatief: we openen een call for proposals voor ‘seeding grants’ Ons doel met deze ‘seed projects’ is om de samenwerking op het gebied van medische data science in Amsterdam te stimuleren. Dankzij onze ondersteunende organisaties bieden we vier beurzen van elk 5000 euro aan. Dit kan worden gebruikt om personeelskosten te dekken, maar ook andere zaken zoals rekenkracht. Geïnteresseerd? Dien dan voor 27 november 23:59 een voorstel in bij hadrooger@vu.nl. Lees hier alle informatie voor meer informatie over hoe het voorstel eruit moet zien en de beperkingen. De vier geselecteerde projecten worden aangekondigd op 15 december, de volgende AMDS-meetup.

  Sluit je aan bij onze Amsterdam Medical Data Science-groep als je mee wilt doen!

  De data- en pizzabijeenkomsten worden ondersteund door het The Right Data Right Now consortium waaronder Amsterdam UMC, OLVG, Vrije Universiteit, PacMed, Amsterdam Economic Board en Smart Health Amsterdam.