Circulair Buiksloterham 5 jaar later – AFGELAST

Algemeen

Buiksloterham is een van de snelst veranderende buurten van Amsterdam. De plek die ooit bekend stond als een vervuild industriegebied, wordt langzaam omgetoverd naar een duurzaam woon- en werkgebied. Verschillende partijen, waaronder bewoners, woningcorporaties en kennisinstellingen, hebben de buurt de afgelopen jaren al een circulaire boost gegeven. Ook de komende jaren gaat de buurt zich verder ontwikkelen. Wat zijn de geleerde lessen van de afgelopen vijf jaar circulaire gebiedsontwikkeling in Buiksloterham? En hoe kunnen de ambities van Buiksloterham worden verspreid naar andere buurten? Amsterdam Smart City jaagt innovatieve projecten als deze aan, en gaat daarom deze avond in gesprek met betrokkenen en partners over Circulair Buiksloterham.

Lees meer:
Circulair Buiksloterham
-Learning beyond urban experiments from living labs

Ook wij denken mee om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit kan betekenen dat we events tot 24 uur van te voren af kunnen zeggen.

Heb je je aangemeld voor een Board event en ervaar je griepklachten? Dan vragen we je om thuis te blijven en het ons te laten weten via events@amecboard.com. Wij zorgen voor een verslag van de bijeenkomst zodat je toch geïnformeerd bent.