Catch Up – Networking + Drinks

 • Algemeen
 • Programma

  • Wethouder Economische Zaken Gemeente Amsterdam, Kajsa Ollongren geeft een update over de economische ontwikkelingen in de regio.
  • Belangrijkste ontwikkelingen binnen de 5 grootstedelijke uitdagingen Circulaire Economie, Digitale Connectiviteit, Mobiliteit, Gezondheid en Talent voor de Toekomst door directeur van de Board, Nina Tellegen.
  • Pitches uit het netwerk:

  CityTree: De CityTree is een vierkante, groene wand van 2,80 bij 2,80 meter, met daarop 1.682 planten en mos. Het heeft een luchtzuiverend vermogen dat gelijk is aan dat van 275 bomen.

  Delitelabs: Delitelabs ondersteunt nieuwkomers en multicultureel talenten met ondernemerschap als economische (her)integratie.

  PlaytoWork: Door serious gaming maken mbo’ers aan potentiële werkgevers met bij elkaar gespeelde gedragsprofielen en vaardigheden duidelijk wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen.

  Totem Open Health: Totem Open Health biedt oplossingen voor gezondheidsissues door het samenbrengen van draagbare technologie, medische wetenschap en gebruikersbehoeften.

  Forze: Forze Hydrogen Electric Racing Team Delft racet op waterstof, omdat ze geloven dat waterstof dé brandstof van de toekomst is.

  Elke pitch eindigt met een uitvraag of een stelling. Uiteraard krijg jij de kans om hierop te reageren.

  • We sluiten de middag af met een netwerkborrel in de tuin van het KIT.

   

  Laat je bijpraten, inspireren en maak kennis met ons netwerk van bedrijven, kennisinstellingen en overheden!

   Let op: dit is een gratis evenement en registratie is verplicht.