Building Better Business 2022

  • Wendbare onderwijs- en arbeidsmarkt
  • Zoekt jouw organisatie de juiste balans tussen impact en winst? Schrijf je dan in voor Building Better Business en ontdek hoe je kan bijdragen aan een duurzame en inclusieve economie, door het behalen van een B Corp of Economy for the Common Good certificering!

    Het is de ambitie van de gemeente Amsterdam om dé metropool te worden voor impactgedreven ondernemen. Om deze ambitie waar te maken heeft Amsterdam Impact, het initiatief van de gemeente Amsterdam impact ondernemerschap, samen met B Lab Benelux en Economy for the Common Good (ECG) het Building Better Business (BBB) ​​programma in het leven geroepen.

    Voor inspiratie en informatie kom op 22 maart naar het Big BBB event. Hier hoor je van leiders in de betekeniseconomie en kan je in contact komen met andere impact gerichte ondernemers.

    Achtergrondinformatie

    Meer weten over impact ondernemerschap en BBB? Meld je aan voor een van de zes BBB online meetups om te ontdekken welk certificeringstraject het beste bij jouw organisatie past: B Corp of ECGDeadline voor inschrijven is 15 april.