BREIKERS Café: gedrag als sleutel tot een vertragingsvrij 2020

 • Mobiliteit
 • Dinsdag 3 juli vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom om je -onder het genot van een hapje en een drankje- te laten inspireren en informeren door ervaringen van andere organisaties. Neem je collega van HR, duurzaamheid of facilitair ook mee!

  Drie redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

  1. Meindert Schut van BNR Nieuwsradio bevraagt ook tijdens deze editie diverse aansprekende werkgevers over hún ervaringen met schoon en vertragingsvrij reizen. Onder andere Enexis en Witteveen+Bos vertellen over hun visie op duurzame mobiliteit en gedragsbeïnvloeding.
  2. BREIKERS maakt de balans op van twee jaar investeren in vertragingsvrij reizen en presenteert de resultaten van een benchmark onder 200 deelnemende organisaties. Wat blijken de meest effectieve maatregelen te zijn? Waar zetten organisaties in de Metropoolregio Amsterdam vooral op in?
  3. Gedragsdeskundigen van Duwtje delen hun kennis over gedrag en interventies. Nuttig als je medewerkers slimmer en anders wilt laten reizen! Je bereikt meer door toepassing van de meest effectieve technieken uit de wereld van gedragsverandering.

   

  Terugblik Café 30 mei

  Op 30 mei waren we te gast bij Circl op de Zuidas. Met inspirerende verhalen van o.a. Gertjan Sybrandi van Stedin, uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2018.

  Bekijk hier de impressie:

  https://www.youtube.com/watch?v=DNCD_iIN0Z4&t=10s

  BREIKERS: Een netwerk voor en door bedrijven
  Wij zijn BREIKERS. Een netwerk voor en door bedrijven die gaan voor een schoon en vertragingsvrij 2020. Mede mogelijk gemaakt door werkgeversorganisaties ORAM en VNO-NCW Metropool Amsterdam.

  De 200 bedrijven in het BREIKERS-netwerk maken serieus werk van duurzame mobiliteit. Om de bereikbaarheid van hun kantoorlocatie te verbeteren, parkeerproblemen op te lossen, CO2-uitstoot te verlagen, kosten te besparen maar ook om aantrekkelijk(er) te zijn als werkgever. Zie voor meer informatie: www.wijzijnbreikers.nl