Amsterdam Smart City #6: How to move the masses

 • Amsterdam Smart City
 • Op dinsdag 14 januari gaat Amsterdam Smart City samen met haar partners in Pakhuis de Zwijger in gesprek over de bereikbaarheid van grote events.

  De Dutch Grand Prix in Zandvoort, UEFA 2020 en SAIL 2020 in Amsterdam. Verschillende grote, internationale events vinden in 2020 plaats in Nederland. Er worden honderdduizenden mensen verwacht die naar deze events komen, maar hiervoor moet een regio om kunnen gaan met een grote massa mensen.

  Hoe zorgen we dat grote events bereikbaar zijn, en welke manieren van reizen zijn daarvoor beschikbaar? Welke innovaties kunnen hierbij oplossingen bieden, en hoe kunnen we dit opschalen?

  • Programma: 20.00 – 22.00

  Amsterdam Smart City

  Met hun open innovatieplatform jaagt Amsterdam Smart City (ASC) transities aan, waarbij mensen centraal staan. Met verschillende partners verkent, verbindt en versnelt ASC technologische en sociale innovatie projecten in steden om tot een toekomstbestendige Metropoolregio te komen. Op deze manier werkt ASC aan betere straten, buurten en steden. ASC werkt met een focus op openheid en transparantie, het centraal stellen van de bewoner en samenwerking tussen publieke en private partijen.