10 jaar Amsterdam Smart City!

In 2020 bestaat Amsterdam Smart City 10 jaar en dat vieren we met onze partners!

Voor dit evenement worden uitnodigingen verstuurd.  Denk jij dat we jou vergeten zijn? Stuur ons dan een e-mail.

Over Amsterdam Smart City

Amsterdam Smart City is hèt innovatieplatform van de Metropoolregio Amsterdam, bestaande uit een publiek-privaat programma en een community. Door samen te werken komen we tot innovatieve oplossingen voor grootstedelijke vraagstukken van sociale, economische en ecologische aard. Zo zorgen we ervoor dat Amsterdam leefbaar blijft voor iedereen.

Het programma wordt gecoördineerd door de Amsterdam Economic Board en bestaat momenteel uit 19 partners. Naast de Amsterdam Economic Board zijn dat Alliander, Arcadis, Johan Cruijff Arena, Royal Haskoning DHV, Gemeente Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, Metabolic, Pakhuis de Zwijger, Eurofiber, Amsterdam Institute for Metropolitan Solutions, Waag Society, PostNL, Vervoerregio Amsterdam, Nemo, Kennisland, Gemeente Haarlem, Provincie Noord-Holland en de Gemeente Haarlemmermeer.

Amsterdam Smart City stimuleert de kennisuitwisseling op het gebied van innovatie tussen partners en ook andere relevante partijen in de regio, door middel van een online en offline community. Op amsterdamsmartcity.com staan de innovatieve projecten die op dit moment uitgevoerd worden, en vind je honderden organisaties en mensen en blijf je op de hoogte van innovatie in de regio.