Ahti Connect

 • Gezondheid
 • Je bent van harte welkom om op donderdag 4 april van 15:30 tot 18:00 je expertise te delen, je vragen te stellen en de discussie aan te gaan rondom dit onderwerp. Neem nieuwe kennis tot je en laten we samen tot nieuwe inzichten komen en oplossingen bedenken voor een gezonder Nederland.

  Programma
  15:30 – 16:00 Inloop
  16:00 – 16:05 Introductie
  16:05 – 16:25 Jurriaan van Rijswijk
  16:25 – 16:45 Robbert van Bokhoven
  16:45 – 17:00 Vragen en Discussie
  17:00 – 18:00 Netwerken

  Sprekers
  * Jurriaan van Rijswijk is Founder van &happy. &happy zet games & apps in om het gedrag van mensen en organisaties op een impactvolle manier te beïnvloeden. Dit doen zij door de ontwikkeling van serious games & gamified apps met opdrachtgevers uit verschillende domeinen, met een voorliefde voor gezondheid en geluk.

  * Robbert van Bokhoven is Senior Adviseur bij Pharos. Het landelijk expertisecentrum Pharos draagt bij aan het terugdringen van grote gezondheidsverschillen. Dat doen zij door nationale en internationale kennis te verzamelen, te verrijken en te delen. Het gaat om wetenschappelijke kennis, praktijkkennis en ervaringskennis.

  Waarom Ahti Connect?
  Ahti Connect is een tweemaandelijks netwerkevent dat wetenschappers, zorgprofessionals, ondernemers en beleidsmaker uit de zorg bij elkaar brengt. Twee sprekers uit verschillende gebieden gaan met elkaar de discussie aan en delen hun kennis over een thema op het gebied van zorg, data, technologie en ondernemerschap. Een inspirerende manier om nieuwe kennis op te doen, jouw netwerk te vergroten en ahti te leren kennen.

  Toegang tot dit event is gratis. Let op: Het event is in het Nederlands.