ADS & AMDS Webinar: Modelling Economics & Health Effects of COVID-19 Policies

 • Gezondheid
 • Dit is een Engelstalig event. Je leest er meer over op de Engelstalige eventpagina.

  De Amsterdam Medical Data Science Group (AMDS)

  De Amsterdam Medical Data Science Group wordt ondersteund door The Right Data Right Now consortium, dat bestaat uit Amsterdam UMC, OLVG, Vrije Universiteit, Pacmed, de Amsterdam Economic Board en Smarthealthamsterdam.com

  AMDS organiseert maandelijkse Medical Data plus Pizza-bijeenkomsten, met als doel de kloof te overbruggen tussen mensen uit de gezondheidszorg en datawetenschappers door beide samen te brengen in een informele setting, voor presentaties en pizza. Datawetenschappers, medische professionals en onderzoekers bespreken hoe AI (Artificial Intelligence) en medische data kunnen worden gebruikt om patiënten te helpen en de medische praktijk te verbeteren. Het aantal deelnemers is sinds de start in augustus 2018 gestaag gestegen; steeds meer mensen zijn aanwezig om te horen over het laatste nieuws en innovaties binnen medische data, en om nieuwe samenwerkingen te starten.

  Smart Health Amsterdam (SHA)

  SHA is opgericht door de gemeente Amsterdam, de Amsterdam Economic Board en amsterdam & partners om een ​​sterk netwerk te bieden voor data- en AI-gestuurde innovatie in de Amsterdamse life sciences en health sector. SHA verbindt alle data- en AI-gerelateerde spelers, instellingen, innovators, wetenschappers, medici, investeerders en andere knappe koppen van Amsterdam.

  Samen met onze partners streven we ernaar om gezondheidsinitiatieven onder de aandacht te brengen moedigen we de verbinding tussen gezondheidsinnovators binnen de regio Amsterdam aan. Ook fungeren we als aanspreekpunt. Word hier lid van onze community.