AHTI Connect ‘HealthInc Demo Day’

 • Gezondheid
 • Ditmaal een speciale editie in samenwerking met AHTI’s HealthInc. Het thema van 14 december is: ‘HealthInc Demo Day: healthtech startups pitch their business’

  Sprekers

  Sprekers van deze sessie zijn de zes startups die meedoen aan het HealthInc programma: MedMee, 3EGA, Reset Pods, Emotional Guidance Guru, Annovating Products en SentoMed.

  Waar gaat het over?

  In oktober lanceerde AHTI voor het eerst haar incubatorprogramma HealthInc binnen het AHTC. Het tien weken durende programma helpt ondernemers hun healthtech startup verder te ontwikkelen in een succesvolle onderneming. Het programma ondersteunt alleen ‘early stage’ startups op gebied van gezondheid en gezondheidszorg.

  Het programma komt ten einde in december. Elke startup zal zijn of haar onderneming pitchen. Na de presentaties krijgt u, onder het genot van heerlijke borrel, de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de startups over hun producten en services. Voor meer informatie over de startups; lees meer.

  Waarom AHTI Connect?

  AHTI Connect brengt de werelden van technologie en zorg dichter bij elkaar. Staat stil bij hoe het slimmer kan, of beter moet. Iedere maand onder een ander thema en telkens met een andere partner uit de wetenschap en het maatschappelijke veld.

  Over AHTI

  Het Amsterdam Health & Technology Institute (AHTI) stimuleert innovatie in de zorg. We brengen mensen bij elkaar zodat ze samen kunnen werken aan gezondheidsoplossingen en helpen healthtech startups om hun producten en diensten op de markt te brengen.

  Komt ook!

  Toegang is gratis. Let op: Het event is ditmaal in het Engels en het aantal deelnemers is beperkt, dus meld u snel aan via Eventbrite. Wij zien u graag op 14 december!