Ahti Connect ‘Evidence-based policy: Feit of fictie?’

 • Digitale Connectiviteit
 • Gezondheid
 • Waar gaat het over?

  Data is in steeds grotere hoeveelheden aanwezig en ook steeds meer digitaal. De toegankelijkheid en bruikbaarheid explodeert daarmee, waardoor allerlei nieuwe toepassingen mogelijk worden. Bijvoorbeeld door het vinden van patronen in zorggebruik op basis van claims data en het aantonen van het effect van voedselwinkels op overgewicht in de buurt.

  Sprekers

  Sprekers zijn Duco Stuurman, directeur Onderwijs, Jeugd en Zorg van de gemeente Amsterdam en Ruben Spruit, medeoprichter van Delph; specialist in machine learning, kunstmatige intelligentie en big data.

  Waarom ahti Connect?

  Ahti Connect brengt de werelden van technologie en zorg dichter bij elkaar. Staat stil bij hoe het slimmer kan, of beter moet. Iedere maand onder een ander thema en telkens met een andere partner uit de wetenschap en het maatschappelijke veld.

  Over ahti

  Het Amsterdam Health & Technology Institute (ahti) stimuleert innovatie in de zorg. We brengen mensen bij elkaar zodat ze samen kunnen werken aan gezondheidsoplossingen en helpen healthtech startups om hun producten en diensten op de markt te brengen.

  Komt u ook?

  Toegang is gratis. Let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus meld u snel aan.