Green Deal ZES Meetup #3 – AFGELAST

 • Mobiliteit
 • Maar hoe staat het er nu voor? Welke acties zijn er opgezet en wat werkt wel en wat werkt niet? We gaan graag met jou en enkele ondertekenaars in gesprek!

  Serie Meetups

  Voor 2020 is ons doel om een regionale impuls te geven aan de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek, de GDZES.Eind 2014 tekenden 54 partijen samen met voormalig Staatssecretaris Mansveld de landelijke Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES) . Deze partijen onderzoeken samen hoe emissievrije bevoorrading van stadskernen in praktijk gebracht kan worden. Het doel is om in 2025 zoveel mogelijk emissievrije stadslogistiek te realiseren. Dit heeft in de eerste helft van het jaar geresulteerd in meer dan 50 nieuwe regionale ondertekenaars. In 2020 organiseren we een serie meetups waarin partijen met elkaar het gesprek kunnen aangaan en waar men van elkaar kan leren. Tijdens elke meetup staat er een ander thema centraal.

  Registratie voor deze Meetup is verplicht. Wil jij aanwezig zijn en met ons meepraten over Zero Emissie Stadslogistiek in onze regio? Laat dit dan weten door een e-mail te sturen naar onze Event Manager Rolinka Kok.

  Ook wij denken mee om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit kan betekenen dat we events tot 24 uur van te voren af kunnen zeggen.

  Heb je je aangemeld voor een Board event en ervaar je griepklachten? Dan vragen we je om thuis te blijven en het ons te laten weten via events@amecboard.com. Wij zorgen voor een verslag van de bijeenkomst zodat je toch geïnformeerd bent.