Green Deal ZES Meetup #2

 • Mobiliteit
 • Maar hoe staat het er nu voor? Welke acties zijn er opgezet en wat werkt wel en wat werkt niet? We gaan graag met jou en enkele ondertekenaars in gesprek!

  Deze editie staat in het teken van nut en noodzaak van logistieke hubs in de stad en regio en mede daarom zijn we te gast bij de Hub van Hulshoff in het Amsterdamse Havengebied. Het belooft een inspirerende middag te worden met medewerking van onder andere:

  Marcel Michon, Buck Consultants International

  Walther Ploos van Amstel, Lector City Logistics Hogeschool van Amsterdam

  Robert Kreeft , ‘City Logistics Innovation Campus’ in Lijnden- Somerset Capital Partners

  Leen Menken, ‘Last Mile Fresh’

  Gerry Hulshoff, ‘Hub Hulshoff’

  Ook gaat een aantal nieuwe partijen uit de regio de Green Deal ZES ondertekenen, waaronder de Royal Schiphol Group.

  Serie Meetups

  Voor 2020 is ons doel om een regionale impuls te geven aan de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek, de GDZES.Eind 2014 tekenden 54 partijen samen met voormalig Staatssecretaris Mansveld de landelijke Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (ZES) . Deze partijen onderzoeken samen hoe emissievrije bevoorrading van stadskernen in praktijk gebracht kan worden. Het doel is om in 2025 zoveel mogelijk emissievrije stadslogistiek te realiseren. Dit heeft in de eerste helft van het jaar geresulteerd in meer dan 50 nieuwe regionale ondertekenaars. In 2020 organiseren we een serie meetups waarin partijen met elkaar het gesprek kunnen aangaan en waar men van elkaar kan leren. Tijdens elke meetup staat er een ander thema centraal.

  Dit evenement is uitverkocht – het is niet meer mogelijk om je aan te melden.