BREIKERS Café: Electricity Experience

 • Mobiliteit
 • Slimme oplossingen voor vertragingsvrij reizen

  Onder leiding van vaste presentator Meindert Schut (BNR Nieuwsradio) delen diverse werkgevers uit de Metropoolregio hun ervaringen met de verschillende vormen van elektrisch vervoer. Wat zijn voor- en nadelen? Hoe zet je deze in én zorg je ervoor dat medewerkers er gebruik van maken? En met welke regelgeving moet je rekening houden?

  Je bent van harte welkom om je te laten inspireren, informeren én de alternatieven die er zijn, zelf te proberen.

  5 redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

  1. Uw gastheer is Jan-Willem Wiersma, directeur van Mango Mobility, een toonaangevende speler op de groeimarkt voor elektrisch vervoer tot 45 km/uur. Hij vertelt over de nieuwe mobiliteitsoplossingen als antwoord op de toenemende binnenstedelijke verkeersproblematiek.
  2. Meindert Schut van BNR Nieuwsradio bevraagt diverse aansprekende werkgevers, onder andere Royal HaskoningDHV en Arcadis, over hún ervaringen met elektrisch vervoer.
  3. Kas van der Meulen, fiscaal-jurist en partner van TTT-Group, praat mee over fiscale aspecten rondom elektrisch vervoer.
  4. Jelle Visser, oprichter en directeur van E-bike-to-go, vertelt over de opkomst van de e-bike als alternatief voor de langere woon-werkafstanden en het succes van het B2B bikesharing programma waarbij bedrijven en hun medewerkers ‘on the go’ gebruik kunnen maken van een aantal e-bikes.
  5. Koenraad Backers van Natuur & Milieu vertelt over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor werkgevers om over te stappen op elektrisch vervoer en hun mobiliteitsbeleid te verduurzamen.