Medical Data + Pizza Meetup #17 – AFGELAST

 • Gezondheid
 • Everything medical data science. And pizza.

  De belangrijkste uitdaging is echter dat medische professionals en data scientists elkaar niet voldoende begrijpen of elkaar zelfs helemaal niet kennen. Ons Right Data Right Now consortium wil dat veranderen!

  Daarom hebben wij de groep Everything Medical Data Science opgericht en organiseren wij onze Data plus Pizza meetings. Tijdens deze bijeenkomsten kan alles over medische data science aan bod komen. Bijvoorbeeld interessante projecten, artikelen en de laatste ontwikkelingen. Hier vinden ontmoetingen plaats tussen dokters en data scientists en omgekeerd. Een geweldige mogelijkheid om te leren, ter ontmoeten en om feedback te krijgen over je eigen projecten. En er is pizza.

  Meer informatie op de Engelstalige pagina.

  Sluit je aan bij Everything Medical Data Science van het Right Data Right Now consortium en kom naar de Data plus Pizza meetings. Er zijn al meer dan 1000 leden lid van deze community!

  Houd er rekening mee dat evenementen in tijden van het coronavirus geannuleerd kunnen worden. Houd de webpagina van de organisator van dit evenement in de gaten.